Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ مشهد از راه‌اندازی مرکز بازسازی تجهیزات آموزش وپرورش در این ناحیه خبر داد.

اردشیر رستمی در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد : در راستای تحقق شدن سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اصلاح الگوی مصرف و رونق تولید و رفع موانع آن و نیز با توجه به شرایط سخت اقتصادی و تحریم های ظالمانه، کمبود اعتبارات عمرانی ادارات و مدارس، گرانی‌های سرسام آور و تورم، بر آن شدیم تا با یک حرکت جهادی و انقلابی، هزینه های مصرفی را کاهش داده و با تدبیر و چاره اندیشی در زمینه های مختلف صرفه جویی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این ناحیه حدود۸۲هزار دانش آموز در ۳۰۰مدرسه ودر سه مقطع تحصیلی مشغول به تحصیل هستند  که در دو سال اخیر به دلیل تعطیلی کرونا هیچ اقدامی در خصوص تجهیز امکانات این مدارس انجام نشده بود واز سویی چون کار حضوری مدارس قراربود مجدد در آذرماه  سال جاری شروع شود بر آن شدیم تا  در مهر و آبان با عملیاتی جهادی و میدانی آستین همت را بالا بزنیم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ مشهد تصریح کرد: چون بودجه و اعتبار چندانی برای تهیه و خرید تجهیزات و امکاناتی چون میز و نیمکت، میز و صندلی دانش‌آموزی، میزآموزگار، کمد و فایل نداشتیم  از این رو  تمام این تجهیزات معیوب، شکسته و  زنگ زده را از تمام مدارس ناحیه و حتی اداره را دریک مرکز جمع آوری کرده و شروع به بازسازی و نوسازی کردیم.
رستمی خاطرنشان کرد: این در حالی است که این اقلام متاسفانه در سال های گذشته اگرچه به عنوان ضایعات به صورت مزایده فروخته می شد اما واقعیت امر نرخ ها بسیار اندک و شبیه ضایعاتی‌ها یا مراکز پسماند بود اما اکنون با کمترین هزینه و نیرو، توانسته ایم با تهیه و خریدهای اندک مواد لازم از جمله، چوب mdf، رنگ، میخ و پرچ و جوشکاری ، اسکلت های رنگ و رو رفته و  شکسته را با رنگ آمیزی، جوش دادن، پرچ کردن، عوض کردن تخته و چوب تعمیر و بازسازی کنیم.

کارشناس مسئول پشتیبانی اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ مشهد هم  در این باره گفت: در مدت ۲ ماه گذشته به همت تعدادی از نیروهای زحمتکش و بی ادعای خدماتی، حداقل ۴۵۰دستگاه میز و نیمکت و ۴۰۰ دستگاه صندلی دسته دار(ویژه امتحانات) مهیا و نوسازی کردیم که قیمت هر میز و نیمکت دو نفره در بازار که البته با جنس پروفیل سبک و غیرمقاوم حدود یک میلیون و۲۰۰ هزارتومان و هر صندلی دسته دار امتحانی ۸۰۰هزار تومان می باشد در حالی که میزو نیمکتهای قدیمی که اصلاح و بازسازی شده از نوع پروفیل های ضخیم و کاملا مقاوم در برابر ضربه می باشد.
حمید جاویدی ادامه داد: این سایت در همین مدت،  نزدیک به یک میلیارد تومان در هزینه‌های اداره آموزش و پرورش، صرفه‌جویی داشته است.
وی  افزود: هر صندلی امتحانی حدود ۲۵۰ هزار تومان و هر میز و نیمکت دو نفره ۳۵۰ تومان هزینه تعمیر و بازسازی داشت که با همین هزینه اندک توانستیم تجهیزات مخروبه، شکسته، معیوب و مستهلک زیادی از مدارس را دوباره به چرخه مصرف دانش آموزی باز گردانیم و در صورتی که این کار مداوم و پیوسته انجام شود کاملا خودکفا و بی نیاز از خرید بازار هستیم.
به اعتقاد وی ادارات آموزش و پرورش و مدیران مدارس سراسر کشور می توانند با الگوبرداری و استقبال و حمایت جدی از این پروژه، تجهیزات اسقاطی و معیوب مدارس خود را دیگربرای فروش به مزایده نگذارند بلکه آنها را در یک مرکز تعمیرات این چنینی، جمع آوری و تعمیر وبازسازی کرده و علاوه بر رفع کمبود تجهیزات، هزینه های مصرفی خود را نیز بکاهند.
وی همچنین به همه ادارات آموزش و پرورش نواحی هفتگانه و تبادکان مشهد و حتی سراسر استان توصیه کرد تا با مرکز تعمیرات اداره ناحیه دو به عنوان پایلوت مرکزی تعمیرات تجهیزات مدارس خود همکاری کنند و از دانش آموزان نیز خواست تا در نگهداری و مواظبت از اموال مدرسه که بیت المال محسوب می شود، جدی بوده و نهایت تلاش خود را بکار بسته تا امکانات مدرسه بی جهت، اسراف و حیف و میل نشود.
انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدارس تجهیزات فرسوده مشهد اداره آموزش و پرورش میز و نیمکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۲۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات

 رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش روز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در جریان برنامه پاسخگویی وزارت آموزش و پرورش به درخواست‌های مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در جمع خبرنگار در مورد هزینه‌های مدارس غیر دولتی و کیفیت تدریس در مدارس دولتی، گفت: سیاست ارتقا کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش‌آموزی، نوسازی مدارس در دستور کار قرار گرفته و در این موارد اولویت با مدارس دولتی است. وی افزود: ۱۹ هزار مشاور، مربی تربیت‌بدنی و مربی پرورشی در دستور جذب داریم و در این مورد هم اولویت با مدارس عادی دولتی است، بنابراین باید سطح کیفیت مدارس بالا رود. وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: با یک عقب‌ماندگی طولانی روبه‌رو هستیم که امیدواریم با سرعت بالا جبران شود، از خانواده‌ها تقاضا دارم برای رفع مشکلات مدارس پیش قدم باشند، زیرا مدیران مدارس به کمک آنها در انجمن اولیا و مربیان نیازمند هستند.

سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود

صحرایی ادامه داد: درباره هزینه مدارس غیردولتی باید بگویم که این هزینه توسط قانون تعیین می‌شود، زیرا آموزش و پرورش در این خصوص مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون معین شده این هزینه‌ها مشخص می‌شود و لذا آموزش و پرورش در این باره به طور جدی در کنار خانواده‌ها خواهد بود. وی افزود: امسال به موجب قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها به طور شفاف در آنجا ذکر خواهد شد و تمامی هزینه‌ها نیز از طریق همین سامانه گرفته خواهد شد. وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی، بیان کرد: لایحه پیش نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد، اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود، چنین سازوکاری طراحی شود. صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهر‌ها مراکز رفاهی وجود دارد تا بتوانند سفر کنند؛ تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان بورسی می‌شود

وزیر آموزش و پرورش درباره روند فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان، اظهار کرد: صندوق در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند؛ همچنین قرار است شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند. وی تصریح کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا ۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است. صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان آنها دراین خصوص بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه بسیار مهم بوده که در دستور کار ما است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال نیز این تجربه را در اختیار داشته و به شیوه دقیق و صحیح‌تری این کار را انجام خواهیم داد.

۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد، گفت: بیش از ۷۲ هزار و ۱۹ معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود ۲۰هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است که جذب می‌شوند؛ به عبارتی در صورتی که از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند. صحرایی با بیان اینکه دیروز رییس جمهور در دیدار فرهنگیان و تجلیل از معلمان نمونه کشور یک جلسه اختصاصی برای دانشگاه فرهنگیان تشکیل دادند، گفت: رئیس جمهور در این جلسه حدود دو ساعت درباره دانشگاه فرهنگیان مطالبی را بیان کردند و مسئله فضای دانشگاه فرهنگیان تا حد زیادی حل شد. وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه مسئله مهم دانشگاه فرهنگیان کمک به اعتبارات آن است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ اعتبارات دانشگاه فرهنگیان جهش خوبی نسبت به گذشته کرده است، مسئله دیگر تامین نیروی انسانی برای دانشگاه فرهنگیان است که در سال جدید قریب به ۲۰۰۰ استاد و کارمند جدید به دانشگاه فرهنگیان ملحق خواهند شد که برخی استخدام جدید و برخی تبدیل وضعیت هستند.

tags # آزمون استخدامی سایر اخبار قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟ اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری