Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه 7 مشهد گفت: از اعضای شورای شهر می‌خواهیم در هنگام تراکم‌دهی‌ها به فکر فضای آموزشی هم باشند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا کمالی، امروز در آیین استانی نواختن زنگ مهر و زنگ ایثار و شهادت که در هنرستان دخترانه لطیفه سلماسی برگزار شد، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش نهاد مقدسی است که مسیر توسعه از این راه و بزرگراه عبور می‌کند، اگر بخواهیم توسعه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و استقلال داشته‌باشیم و روی پای خودمان بایستیم باید به آموزش‌وپرورش توجه ویژه‌ای داشته‌باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر بخواهیم آینده روشنی را رقم بزنیم باید تمام دستگاه‌ها توجه ویژه‌ای به آموزش‌وپروش داشته باشند.

مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه 7 مشهد با بیان اینکه «در حال حاضر تنها سند بالادستی که مشخص می‌کند آموزش‌وپرورش باید به کدام سمت برود، سند تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش است»، عنوان کرد: این سند در ۶ ساعت مسیر تعلیم و تربیت را مشخص کرده‌است و ۵ ساعت تربیتی است و تنها یک ساعت علمی و فناوری است و این نشان می‌دهد که ابتدا باید انسان را ساخت و تربیت کرد و آنگاه دانش را انتقال دهیم.

کمالی ادامه داد: با توجه به این ساعت‌های شش‌گانه وظیفه آموزش وپرورش است که با تمام ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی به این امر مهم بپردازد. اگر بخواهیم مسئولیت‌های آموزش‌وپرورش را برشماریم بی‌حد و اندازه است، اما باید یک واقعیت را فراموش نکنیم، این همه مسئولیت را به یک دستگاه داده‌اند و باید تمام دستگاه‌ها توجه ویژه‌ای به آموزش‌وپرورش داشته‌باشند.

وی با اشاره به اینکه «هر دستگاه و نهادی اگر بخواهد مخاطبان درستی در مقابلش در آینده داشته‌باشد، حتماً باید آموزش‌وپرورش را ببیند»، گفت: نمی‌شود این همه مسئولیت را به آموزش‌وپرورش داد و او را در این میدان وسیع و دشوار که علمای علم و تربیت، تربیت را از دشوارترین کارهای دنیا دانسته‌اند، تنها گذاشت. باید به کمک آموزش‌وپرورش بیاییم.

کمالی خاطرنشان کرد: در 6 زیرنظامی که در سند تحول دیده‌ شده‌است، سه زیرنظام مربوط‌به بحث نیروی انسانی، منابع مالی و تجهیزات فضای آموزشی است. اگر آموزش‌وپرورش بخواهد به این سیاست‌ها بپردازد و افرادی متعهد را به‌عنوان شهروندانی لایق، تحویل این نظام دهد، حتماً باید به این ۳ زیرنظام توجه ویژه‌ای شود. در شرایط فعلی آموزش‌وپرورش به‌دلیل کمبود نیروی انسانی آزار می‌بیند. منابع مالی به همین شکل است. بارها شنیده‌ایم که آموزش‌وپرورش در منابع مالی در تنگناست. اگر خیرین به کمک ما نیامده بودند، در بحث تجهیزات آموزشی دچار مشکل بودیم.

مدیر آموزشوپرورش ناحیه 7 مشهد تصریح کرد: بخشی از اعتبارات و منابع آموزش‌وپرورش، دولتی است و بخشی از آن ظرفیت‌هایی است که قانون مشخص کرده‌است. یکی از قوانینی که ظرفیت مالی برای آموزش‌وپروش دیده‌است، قانون مترقی شوراهای آموزش‌وپرورش است که چند سالی معطل مانده. مسئولان جدید شهری این قانون را احصاء کرده‌اند و آموزش‌وپرورش سهم قانونی خودش را از عوارض می‌تواند بگیرد. در دو مرحله آموزش‌وپرورش مشهد حدود 5 میلیارد ریال را از محل همین عوارض دریافت کرده‌است.

کمالی با اشاره به افزایش جمعیت دانش‌آموزی در ناحیه ۷، عنوان کرد:  اگر حمایت خیرین در توسعه فضای آموزشی نبود، دچار بحران بودیم. در منطقه الهیه همه تراکم و انبوه‌سازی است و برخی از تعاونی‌ها هزار واحد تحویل داده‌اند و دریغ از یک متر فضای آموزشی؛ مسلماً آموزش‌وپرورش نمی‌تواند به این فضا برسد. در همین تنگناها بالغ‌بر ۳۰ پروژه تعریف‌کرده‌ایم. همزمان با زنگ شروع مدارس، افتتاح چندین فضای آموزشی را داریم. در سال ۹۳، جمعیت ناحیه ۷، ۶۷ هزار نفر بوده و الان پیش‌بینی ما ۹۰ هزار نفر است. 

مدیر آموزشوپرورش ناحیه 7 مشهد با بیان اینکه «آموزش‌و پروش در سطح شهر مشهد، به توجه نیاز دارد»، گفت: از اعضای شورای شهر می‌خواهم، قدم دیگری بردارند و در هنگام تراکم‌ها به فکر فضای آموزشی هم باشند. فضاهای فعلی ما برای خانه‌های ویلایی تراکم دارد. از مسکن و شهرسازی می‌خواهم، کاربری آموزشی زمین‌های خالی را تعریف کنند که در آینده دچار بحران نشویم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات و چالش‌های آموزش‌وپرورش فراوان است، اما ضریب اشتغال در این ناحیه یک‌ونیم است؛ یعنی هر معلم یک‌ونیم برابر توانش باید تلاش کند تا این نیاز را برآورده کند. با همه این تنگناها آموزش‌وپرورش مشهد روند روبه‌رشدی دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

میثم حیدر‌هایی مدیر آموزش و پرورش دامغان ایجاد فضای آموزشی در مسکن مهر را یکی از دغدغه‌ها دانست و گفت: طبق آمارها، مسکن مهر دامغان دارای ۱۶۰۰ دانش آموز است و در حال حاضر ۲ فضای آموزشی و یک سالن ورزشی در این منطقه وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر جمعیت هر مدرسه را ۴۰۰ دانش آموز درنظر بگیریم، مسکن مهر دامغان به ۲ فضای آموزشی دیگر نیاز دارد که یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه با پیشرفت حدود ۴۰ درصد در این محدوده در حال ساخت است و باید یک فضای آموزشی دیگر ساخته شود.

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

حیدر‌هایی ضمن گرامیداشت هفته معلم، اظهار داشت: قدرشناسی از معلمان و احترام به فرهنگیان رسالتی بر دوش همه اقشار جامعه است و در این راستا، هفته معلم امسال ۲ فرهنگی نمونه استانی و ۹ فرهنگی نمونه در شهرستان دامغان معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی به چالش نیروی انسانی در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید، مجموعه آموزش و پرورش دامغان در زمینه مدیریت موفق بود، اما نیاز است که این کمبود‌ها برطرف شود.

حیدر‌هایی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی فعلی، ۲ هزار ساعت کمبود نیروی انسانی وجود دارد که شامل حدود ۱۰۰ نیروی دور متوسطه اول و دوم می‌شود که امیدواریم با توجه به جذب سال تحصیلی آینده آموزش و پرورش، این معضل و کمبود برطرف شود.

مدیر آموزش و پرورش دامغان گفت: طی ۱۰ سال اخیر این شهرستان در زمینه امتحانات نهایی رتبه اول استان سمنان را به خود اختصاص داد و تلاش می‌شود تا این رتبه حفظ شود.

حدود ۱۴ هزار دانش آموز دامغانی زیر نظر یکهزار و ۱۰۰ فرهنگی از پیش دبستانی تا پایه دوازدهم، به تحصیل مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب: در مسئله آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم
  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • افزایش۱۵۳ مدرسه و ۳۰۰ فضای ورزشی در شهرستان‌های استان تهران
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است